Sól himalajska w młynku to podstawowa przyprawa w wygodnym opakowaniu.
Mechanizm mielący pozwala na dozowanie ilości produktu według upodobania.... Zobacz więcej
Sól himalajska w młynku to podstawowa przyprawa w wygodnym opakowaniu.
Mechanizm mielący pozwala na dozowanie ilości produktu według upodobania.
Dlaczego sól himalajska ma różowy kolor? Sól himalajska swój różowy kolor zawdzięcza obecności tlenku żelaza.
To przyprawa, dzięki której dania zyskują smak. Potrawy bez soli są mdłe i pozbawione charakteru.
Sól himalajska to alternatywa dla tradycyjnej soli białej.
Sprawdzi się przede wszystkim podczas doprawiania już gotowych dań - sałatek i kanapek.
Świetnie nadaje się również do deserów, np. karmelu, sosów owocowych czy czekoladowych.
To uniwersalna przyprawa, a używana w młynku pozwala na wygodne dozowanie produktu.
Opakowanie: 110g